Slapen in de Theaterboerderij!
In Theaterboerderij vindt u tevens een bed en breakfast, de Roestplaats. Een gezellige tweepersoonskamer met een eigen ingang aan de achterzijde van de boerderij. U heeft uw eigen plekje met een eigen ingang en toilet- en douchegelegenheid. Op de kamer is er gelegenheid een kopje koffie of thee te zetten.
Uw ontbijt wordt ’s morgens op de kamer geserveerd. Bij mooi weer kunt u in de tuin van uw ontbijt en het zonnetje genieten! De auto parkeert u naast de deur.

De omgeving
Gelegen in het prachtige gebied Nationaal Park Drentsche Aa heeft de Roestplaats en daardoor erg geschikt om er op uit te trekken. Op de fiets of te voet, lange of korte tochten. U stapt bij de Roestplaats op de fiets voor bijvoorbeeld de Roldertorenroute of trekt de wandelschoenen aan en start gelijk met de Acht van Amen, een wandeling van 6 kilometer  door de mooie natuur.

De Roestplaats

De naam
Een roestplaats is een slaap- en rustplaats voor vogels in de natuur. Onze bed en breakfast heeft deze naam te danken aan de vaste medebewoners van de Theaterboerderij: een paartje kerkuilen. Ons uilenpaar heeft deze gevonden op de zolder van de theaterboerderij. Zij hebben hun intrek genomen in de uilenkast op de bovenste verdieping. Dit voorjaar werden er maar liefst 5 jonge uilen geboren. Helaas heeft  1 het niet gered. De 4 overgebleven uilskuikens werden in mei geringd door Kerkuilenwerkgroep Drenthe.

Meer over omgeving
Info & tarieven